Home Lifestyle Food KUKELEKUUU: dit is wanneer Poule & Poulette zijn deuren opent in Mechelen

KUKELEKUUU: dit is wanneer Poule & Poulette zijn deuren opent in Mechelen

Het wachten is bijna voorbij!

Gisteren lieten we jullie onze favoriete hotspots in Mechelen zien en vanaf volgende week komt er nog eentje bij. Op 25 oktober opent namelijk Poule & Poulette voor de eerste keer zijn deuren in de Mechelse binnenstand.

In 2013 openden Frederic Goossens en Inne Vangeel een allereerste Poule & Poulette-take-outboetiek in de vorm van een traditioneel kippenkraam in Brasschaat. Nadien kwamen er ook echte restaurants in Antwerpen, Gent en Brussel.

In juli raakte het nieuws bekend dat het kippenrestaurant ook in Mechelen de deuren zou openen. Normaal gezien was de opening voorzien voor eind augustus, maar uiteindelijk werd het een beetje langer wachten. Gelukkig hoeven we niet langer geduld uit te oefenen, want op 25 oktober kan je voor het eerst smullen in hun vestiging op de IJzerenleen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op het menu staat onder andere een sappige kip aan ’t spit, maar ook voor een lekkere vol-au-vent of een frisse caesarsalade kan je er terecht.

Lees ook: