Home Lifestyle Food HOTSPOT: The Backstage is hét walhalla voor avocado lovers

HOTSPOT: The Backstage is hét walhalla voor avocado lovers

Wie neem jij mee naar deze winkel?

Na het Amsterdamse avocadorestaurant ‘The Avocado Show‘ bestaat er nu ook een echte avocadowinkel. Enter: ‘The Backstage‘. We verzinnen dit niet!

Fans van avocado’s konden sinds begin dit jaar smullen van heerlijke avocadogerechten in ‘The Avocado Show‘ in De Pijp in Amsterdam. Van een lekker ontbijt met het groene goedje tot opgevulde avocado’s als diner. Maar nu gaan de makers van het restaurant nog een stapje verder, want sinds deze week is de eerste avocadowinkel ter wereld een feit.

‘The Backstage’

In de pop-upThe Backstage‘ vind je sowieso het perfecte kerstcadeau voor die ene vriendin die bezeten is door avocado’s. De winkel bevindt zich tegenover het avocadorestaurant en elke dag zullen er 300 avocado’s in de winkelrekken liggen die perfect rijp zijn. Yep, in deze winkel hoef je dus niet in verschillende exemplaren te knijpen om te kijken of ze al eetbaar zijn.

Maar je kan er ook terecht voor allerlei groene must haves. Wat dacht je van een paraplu of wat kerstballen in het teken van een avocado. You name it, they have it!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.