Home Lifestyle Dieren HEBBEN: met dit speeltje maakt je hond (!) overheerlijke ijsjes

HEBBEN: met dit speeltje maakt je hond (!) overheerlijke ijsjes

Een coupe Bobby met slagroom, alstublieft!

© Delany Dawson via Unsplash

De zomer is volop aan de gang, en hoewel we vol ongeduld aan het wachten zijn op echt ijsjesweer, kunnen we het niet laten om nu al een paar bollen van onze favoriete smaken naar binnen te werken. Feit: er is niets lekkerder dan een zelfgedraaid ijsje, maar zonder machine is dat niet altijd even makkelijk. Tweede feit: dat is verleden tijd, want je hond helpt je maar al te graag met het maken van je favoriete smaken!

Jawel, je leest het goed: er bestaat zoiets als een ijsmachine voor honden! Hoe het precies werkt? In de bal giet je in de ene opening room, suiker en smaakstoffen. In de andere opening stop je ijsblokjes en steenzout. Zodra de ingrediënten in de bal zitten, laat je je hond er een halfuurtje mee rollen en spelen. Daarna draai je de bovenkant los en schep je er het bevroren goedje met een ijslepel uit!

De zachte bal is verkrijgbaar in twee maten, afhankelijk van de grootte van je puppy en hoeveel ijs je wil maken. Je kan hem in drie verschillende kleuren bestellen. Hij is gemaakt uit BPA-vrije materialen die makkelijk te reinigen zijn en in de vaatwasmachine mogen – niet onbelangrijk!

Heb je geen viervoeter in huis? Dan kan je natuurlijk altijd zelf met de bal shaken! De volledige collectie kan je hier bestellen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.