Home Lifestyle TIP: hartverwarmende momenten bij één dankzij het nieuwe programma ‘Het gezin’

TIP: hartverwarmende momenten bij één dankzij het nieuwe programma ‘Het gezin’

Het programma geeft een unieke blik in het leven van acht Vlaamse gezinnen.

Het najaar van televisiezender één ziet er veelbelovend uit. Enkele programma’s zijn terug van weggeweest, maar het nieuwe programma ‘Het gezin‘ viel ons meteen op. De reeks gaat over acht Vlaamse gezinnen die elke minuut van de dag gefilmd worden. Het zijn gewone families die bijzondere en eerlijke momenten meemaken. Yep, hiervoor blijven wij lekker gezellig in onze zetel zitten.

Televisiezender één wil dit najaar scoren met enkele programma’s die ze vanonder het stof hebben gehaald zoals ‘Van vlees en bloed‘, ‘Loslopend wild en gevogelte‘ en ‘Twee tot de zesde macht‘, maar de zender lanceert ook een paar nieuwe programma’s zoals ‘Tytgat Chocolat‘, ‘Tabula rasa‘ en ‘Het gezin‘. En dat laatste programma heeft nu al ons televisiehart gestolen.

Het gezin

De docureeks ‘Het gezin‘ gaat over het leven van acht Vlaamse gezinnen. In hun huizen en auto’s hangen er verschillende camera’s die elke dagelijkse, ontroerende, humoristische en eerlijke gebeurtenis vastleggen. Zo volgen we het verhaal van Danielle en haar dochter Noémie, die vol overgave en met de nodige grapjes strijden tegen de ongeneeslijke longziekte van Noémie. Sanne en Tom proberen al een tijdje kinderen te krijgen en dankzij verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen kijken ze uit naar de geboorte van hun tweeling. En dan hebben we ook de 94-jarige ex-koloniale arts Jef, die koste wat het kost alleen wil blijven wonen. Deze oprechte en respectvolle beelden zullen bij ieder van ons wel eens herkenbaar zijn.

Wanneer het programma te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wij wachten alvast vol ongeduld op de eerste aflevering.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.