Home Lifestyle Food Hard Rock Cafe zet hamburgers met bladgoud op het menu

Hard Rock Cafe zet hamburgers met bladgoud op het menu

Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Hard Rock Cafe
© Hard Rock Cafe

Is een dubbele cheeseburger net iets te mainstream voor jou? Wel, bij Hard Rock Cafe bestel je vanaf volgende week een steakburger met een eetbaar laagje bladgoud. Staat niet alleen mooi op je Instagramaccount, maar proeft nog hemels ook!

Het befaamde Hard Rock Cafe heeft zijn meest ingrijpende menuvernieuwing in zijn geschiedenis gemaakt. En wat voor een. Zo bestel je er vanaf 14 juni bijvoorbeeld de eerste 24-Karat Gold Leaf Steak Burger, een verse steakburger met een eetbaar laagje bladgoud. Geen mop. Je telt wel € 24,95 neer om te kunnen proeven, maar een deel van de opbrengst van deze hamburger gaat naar Action Against Hunger om de strijd tegen honger in de wereld te helpen bestrijden. Zo verwen je niet alleen jezelf maar draag je tegelijk ook nog eens je steentje bij!

Boozy milkshakes

Niet alleen die gouden burger zal doen scoren op je Instagramaccount, ook de nieuwe boozy milkshakes. De klassieke smaken kregen extra pit, zoals Strawberry Cheesecake en Cookies & Cream, zodat gasten kunnen genieten van deze ‘over-the-top’ milkshakes in een versie met of zonder alcohol. Daarnaast kregen ook miniburgers en sharing dishes een plaatsje op de nieuwe menukaart. Zelf proeven? Op 14 juni organiseren Hard Rock Cafe-locaties wereldwijd een Burgers & Beats-lanceringsevent met livemuziek en allerlei lekkers.

Lees ook: