Home Lifestyle HALLO HITTEGOLF: deze week klimmen de temperaturen boven 30 graden

HALLO HITTEGOLF: deze week klimmen de temperaturen boven 30 graden

Van een zonnige start gesproken!

Ben jij ook aan het puffen en loopt het zweet ook stilaan van je rug? Eén troost: je bent zeker niet alleen. En het zal nog warmer worden, want donderdag stijgt het kwik tot zo’n 33 graden. Factor 50, waar ben je?

Wie een schietgebedje deed voor zomerse temperaturen, heeft duidelijk zijn zin gekregen, want deze week doen we van heet, heter, heetst. Vanavond blijven de temperaturen rond de 30 graden bengelen, dus haal die barbecue maar boven. Morgen doet de zon ook haar best en krijgen we tot 31 graden en ook woensdag wordt het – drie keer raden – opnieuw tropisch warm. De warmste dag van de week krijgen we op donderdag. Dan zullen de temperaturen tot 33 graden stijgen. Hallokes, zitten wij nog in België of plots aan de Costa Brava?

Onweer

Donderdagavond gooien de wolken een klein beetje roet in het eten. Het blijft dan wel warm, maar ‘s avonds is een onweer niet uitgesloten. Ook tijdens de nacht kunnen we verrast worden door enkele luide knallen en een mogelijke regenbui.

Wie dan even wil afkoelen, heeft geluk. Tijdens het weekend wordt het iets minder warm en is er kans op een bui. Maar daar gaan we nog even niet aan denken. Voor ons graag een sangria, een dame blanche en een ijskoud zwembad. Bedankt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.