Home Lifestyle Body HAHA: dit Japanse filmpje toont aan de hand van dieren hoeveel vrouwenborsten...

HAHA: dit Japanse filmpje toont aan de hand van dieren hoeveel vrouwenborsten wegen

Een B-cup dat zijn twee hamsters.

YOUTUBE

Heb je twee parkieten, twee konijnen of twee kippen? Een Japans reclamefilmpje toont op een grappige manier hoeveel vrouwenborsten nu wegen. Ze laten mannen een beha dragen gevuld met échte beestjes om de verschillende cups voor te stellen.

Een vrouw in een witte doktersjas laat verschillende mannen in een soort beha opdraven. Alsof dat nog niet grappig – en vreemd – genoeg is, zijn de beha’s gevuld met échte dieren. Hoe groter de cupmaat, hoe groter het beestje. Zo staat een A-cup gelijk aan twee parkieten, een B-cup is goed voor twee hamsters, een C-cup bevat twee egels, een D-cup twee konijnen en een E-cup twee kippen.

Fysieke proeven

De mannen moeten vervolgens met hun geïmproviseerde dierenborsten verschillende fysieke proeven doen zoals rennen op een loopband, touwtjespringen, tennissen, volleybal en boksen. Zowel de beestjes als de mannen lijken het niet zo fijn te vinden. De dieren worden heen en weer geschud en de mannen beseffen op deze ludieke manier dat borsten niet altijd zo praktisch zijn, zeker als je geen goede beha draagt.

Reclamestunt

De video is een reclamestunt voor sportbeha’s van Wacoal. Ze willen aantonen dat het belangrijk is om een goede beha te dragen tijdens het sporten. Op het einde van de reclamespot doet de dame haar witte labojas uit en toont ze een comfortabele sportbeha, die ervoor zorgt dat alles mooi op zijn plaats blijft zitten bij gelijk welke fysieke inspanning. Zo wiebelen die kippetjes, hamsters of parkieten niet voortdurend heen en weer. #onlyinjapan.

PS: er raakten geen diertjes gewond bij het filmen van de reclamecampagne.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.