Home Lifestyle Deze ‘Grey’s Anatomy’-acteurs hebben hun contract met 3 (!) jaar verlengd

Deze ‘Grey’s Anatomy’-acteurs hebben hun contract met 3 (!) jaar verlengd

En er zijn ook twee personages die komend seizoen een grotere rol krijgen.

grey's anatomy
© ABC

Het lijkt erop dat de schrijvers van ‘Grey’s Anatomy’ nog voldoende inspiratie hebben voor wat extra seizoenen. Het contract van Kim Raver (Teddy), Camilla Luddington (Jo) en Kevin McKidd (Owen) zat er normaal op na het zestiende seizoen, maar de acteurs zouden hun contract met maar liefst 3 jaar verlengd hebben. Yaaaasss.

Goed nieuws voor fans van ‘Grey’s Anatomy’, want de voornaamste acteurs keren allemaal terug voor het zeventiende seizoen. Al was het voor Kim Raver (Teddy), Camilla Luddington (Jo) en Kevin McKidd (Owen) even afwachten, want hun contract zat er na seizoen zestien eigenlijk op. Gelukkig hebben ze hun contract verlengd en dit voor maar liefst drie jaar. We moeten dus geen afscheid nemen van onze favoriete acteurs en ook de serie zelfs gaat dus nog een tijdje door. Officieel werden er nog geen extra seizoenen van de medische dramareeks bekendgemaakt, maar de toekomst ziet er alvast rooskleurig uit voor de serie. En daar kunnen wij alleen maar blij van worden!

Nieuwe gezichten

Het contract van Ellen Pompeo, leading lady van de serie, loopt af na het zeventiende seizoen. Als alles goed gaat, tekent binnenkort ook zij bij voor twee extra jaren. En last but not least is er ook nog goed nieuws voor Richard Flood en Anthony Hill. Zij zijn redelijk nieuw in ‘Grey’s Anatomy’, maar zij zouden in het komende seizoen van de reeks een grotere rol krijgen. Ons hoor je alvast niet klagen…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: