Om je vrienden versteld te doen staan!
RECEPTEN: de 3 favoriete gincocktails van bekende bartender Marian Beke
Wie houdt er nu niet van een frisse cocktail met dit weer? De bekende Slowaakse bartender Marian Beke deelt met jullie de recepten van zijn drie favoriete gincocktails.
Summer in a Glass
Marian: ‘Ik hou ervan om het sap van de kerstomaatjes te combineren met een beetje zeezout. De citroen- of frambozensorbet vervangt het klassieke ijsblokje en zorgt ervoor dat je van elke druppel van je drankje kan genieten.’
5 cl Copperhead Gibson Edition
2 cl Aperol
2 cl appelsienlikeur
zout
Aftoppen met Fever-Tree Indian Tonic
1 bolletje citroen- of frambozensorbet
afwerken met een kers en tomaatjes
Black Flemish Negroni
1/3 Copperhead Black Batch
1/3 vermout
1/3 Campari
afwerken met een appelsienschil
The Gibson Martini
6 cl Copperhead The Gibson Edition
1 cl droge vermout
[td_smart_list_end]
Liever alcoholvrij? Slurpen maar:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier