Home Lifestyle Food YUM: chocoladesushi met banaan en pistache
ADVERTENTIE

YUM: chocoladesushi met banaan en pistache

Thepetitecook.com
Met maar 3 ingrediënten maak je een ge-wel-dig dessert dat bovendien ook nog 'ns voedzaam is. Een sushirolletje van banaan met een dun laagje pure chocolade en een crumble van pistachenootjes. Stop met kwijlen en maak het nu klaar in 15 minuten.
ADVERTENTIE

Scoor een dikke 10 tijdens je volgende etentje met dit hapklare dessert. Een zoete variant van onze oh zo geliefde sushi.
 

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 2 bananen
  • 70 gr pure chocolade (meer dan 70 % cacoa), gesmolten
  • 100 gr ongezouten pistachenootjes, fijngehakt
     

Bereiding

  1. Verwijder de schil van de banaan en stop een tandenstoker in elk uiteinde. Zo kan je de banaan makkelijk vasthouden als je er straks chocolade over giet.
  2. Giet de gesmolten chocolade over de bananen en strooi er de fijngehakte pistachenootjes over.
  3. Leg de bananen enkele minuten in de diepvries zodat de chocolade kan opstijven.
  4. Als de chocolade hard genoeg is, kan je de bananen met een scherp mes in stukjes snijden. Ongeveer ter grootte van een sushirolletje.
Bron recept: Thepetitecook.com

Probeer ook

RECEPT: ricottacake met appel en bosbes

RECEPT: ontbijtpizza met ei en avocado

RECEPT: ijslolly met bosbes en limoen

RECEPT: no-bake bosbessenkoekjes

RECEPT: perzik-popsicles.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.