Home Lifestyle Food Vergeet de avocadotoast, hier is de avocadopizza

Vergeet de avocadotoast, hier is de avocadopizza

Kola House
Als één foodtrend de voorbije jaren furore maakte op Instagram, is het ongetwijfeld de avocadotoast. Ondertussen is het healthy ontbijtje een vaste waarde op de menukaart van de hipste ontbijtbars en lunchspots, en ook op zondagochtend steken we maar al te graag de handen uit de mouwen. Maar er is nu een nieuwe trend die de avocadotoast misschien wel van de Instagramtroon zal stoten, namelijk de avocadopizza.

In schijfjes of gepureerd, op zuurdesembrood of op een volkoren toastje, met een gepocheerd ei of stukjes tomaat on top, de avocadotoast vulde de afgelopen jaren succesvol onze maag én Instagramfeed. Maar chef-kok Jon Feshan van het New Yorkse restaurant Kola House brengt daar nu misschien verandering in met de lancering van zijn avocadopizza.

Limited pizza

De avocadopizza is een van de drie volkorenpizza's op de menukaart van Kola House, maar is slechts gelimiteerd verkrijgbaar. Volgens Time zijn er per avond maar 12 avocadopizza's beschikbaar. En dan betaal je dus al snel 18 dollar voor een volkoren bodem met avocado, koriander, radijsjes en zonnebloempitten. Voor dat geld proberen we hem liever thuis even zelf te maken…

 

A post shared by Kola House (@kolahouse) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.