Home Lifestyle Food Vanaf maart kan je weer aan een aantrekkelijke prijs dineren dankzij Jong...

Vanaf maart kan je weer aan een aantrekkelijke prijs dineren dankzij Jong Keukengeweld

Waar ga jij reserveren?

Shutterstock
Ben jij een rasechte foodie en tussen 18 en 30 jaar oud? Dan is Jong Keukengeweld echt iets voor jou. 51 jonge Vlaamse topchefs koken voor jongeren een heerlijk driegangenmenu voor maar 45 of 55 euro. Nu alleen nog kiezen bij welk adresje jij de voeten onder tafel wil schuiven, want dat is geen gemakkelijke opgave!

Ben je nog niet bekend met Jong Keukengeweld? Al acht jaar zet Toerisme Vlaanderen de kookkunsten van jonge topchefs in de kijker. Jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud kunnen dan voor een aantrekkelijke prijs gaan eten bij enkele Vlaamse topchefs. Voor slechts 45 of 55 euro kan je genieten van een driegangenmenu, inclusief water en aangepaste wijnen.
 

Dat je ons dit geen twee keer moet aanbieden, is meer dan duidelijk. Vorig jaar genoten er namelijk meer dan 20.000 jongeren van een diner in een toprestaurant dankzij de actie van Jong Keukengeweld.
 

Heb jij zin in een avondje culinaire verwennerij? Stip dan maandag 13 februari aan in je agenda. Vanaf twaalf uur kan jij namelijk een plekje reserveren in een van de restaurants. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn gegeerd. Reserveren en de selectie van chefs kan je bekijken via www.jongkeukengeweld.be.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.