Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Schol!

RECEPT: deze champagnecosmopolitan beschermt je tegen de vrieskou

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Omdat het nu écht wel verdacht koud begint te worden, vroegen we aan onze Vlaamse cocktailgod Dries Botty om enkele wintercocktails te bereiden die ons kunnen helpen om deze barre winterdagen te overleven. Wij presenteren u numero uno: de champagnecosmopolitan!

In september verdedigde Antwerpenaar Dries Botty ons land op de World Class-bartendercompetitie in Miami. Daar serveerde hij heel wat cocktails, kreeg hij enkele smaaktesten voorgeschoteld én prepareerde hij een punch voor Beyoncé en Jay-Z!

 

Dries werd dankzij zijn prachtige prestaties nummer vier van de wereld. De eerste plaats was weggelegd voor een Franse vrouw. En jullie hebben geluk! Want speciaal voor de Flairlezeressen maakt Dries drie weken op rij een overheerlijke wintercocktail. Schol!

 

Ingrediënten:

 

  • 35 ml Cîroc vodka
  • 45 ml veenbessensap
  • 10 ml vers limoensap
  • 35 ml champagne
  • stukje appelsienschil

 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '