Home Lifestyle Food DOEN: probeer ‘Sacré Sauvage’, dé zomercocktail volgens Piper-Heidsieck
ADVERTENTIE

DOEN: probeer ‘Sacré Sauvage’, dé zomercocktail volgens Piper-Heidsieck

Klaar voor cocktailuurtje?

Piper-Heidsieck
Aperitieftijd! Zin in een roze cocktail op basis van champagne (het oog wil ook wat, of course)? Bartender Joseph Biolatto verklapt maar al te graag het geheime recept van zijn 'Sacré Sauvage'. Het beste nieuws: wij mogen enkele packs weggeven zodat jij thuis zelf aan de slag kan!
ADVERTENTIE

De Sacré Sauvage-cocktail van Piper-Heidsieck wordt al sinds vorig jaar in verschillende hippe bars geserveerd, maar dit jaar kan je ook zelf aan de slag. Vanaf juli ligt er namelijk een limited edition Sacré Sauvage-pack (met een fles Rosé Sauvage en 4 glazen) in de rekken van Delhaize. Wil jij het liever niet riskeren dat de persoon voor jou straks met de laatste pack van de winkel naar huis gaat? Neem dan snel deel aan de wedstrijd hieronder!

Sacré Sauvage

Recept van de 'Sacré Sauvage'

  • 10 à 12 cl Piper-Heidsieck Rosé Sauvage
  • 2 cl bittere sinaasappellikeur
  • Bitter orange
  • Zeste van roze pompelmoes
  • IJsblokjes
  • Rood fruit (bramen, bosbessen, etc.) als garnituur

WIN WIN WIN

Wil jij straks indruk maken bij je vrienden met de Sacré Sauvage-cocktail? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en vul de diepvries alvast met ijs. Deelnemen kan nog tot en met donderdag 22 juni, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.