Home Lifestyle Food Dagen Zonder Vlees – Dag 24: homemade pizza pomodore e funghi

Dagen Zonder Vlees – Dag 24: homemade pizza pomodore e funghi

Goedgekeurd door Weight Watchers

Weight Watchers
Veertig dagen lang als vegetariër leven onmogelijk? Niet met onze recepten, die niet alleen lekker, maar ook simpel klaar te maken zijn. Wij schotelen je dagelijks een heerlijk vegetarisch recept voor, waardoor die 40 Dagen Zonder Vlees voorbij zullen vliegen.

Wat heb je nodig?

  • 520 g vers pizzadeeg
  • 500 g tomatenpassata
  • 250 g mozzarella casa azzurra
  • 400 g tomaten
  • 100 g gemengde olijven
  • 250 g champignons
  • 50 g rode ui
  • 4 kl italiaanse kruiden
  • 100 g rucola
  • 2 geperste teentjes knoflook
  • ½ kl chilivlokken
  • zout en zwarte peper

Hoe maak je het?

  1. Verwarm oven voor op 200°c. rol het pizzadeeg uit op bakpapier.
  2. Meng de tomatenpassata met de knoflook, chilivlokken en Italiaanse kruiden. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over het deeg. snijd de tomaten in schijfjes en de olijven in ringetjes. Snijd de champignons in plakjes en de ui in ringen.
  3. Beleg de ene helft van de pizza met tomaten en olijven, de andere helft met champignons en ui. Bak de pizza ca. 25 minuten in de oven. Verdeel de rucola over de pizza, snijd in punten en serveer.
Bron: Weight Watchers

Check hier onze andere vegetarische recepten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.