Home Lifestyle Food Dagen Zonder Vlees – Dag 15: pappardelle met ricotta, munt en pijnboompitten

Dagen Zonder Vlees – Dag 15: pappardelle met ricotta, munt en pijnboompitten

Heerlijk verfrissend!

My Name is Yeh
Veertig dagen lang als vegetariër leven onmogelijk? Niet met onze recepten, die niet alleen lekker, maar ook simpel klaar te maken zijn. Wij schotelen je dagelijks een heerlijk vegetarisch recept voor, waardoor die 40 Dagen Zonder Vlees voorbij zullen vliegen. 

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 450 g pappardelle
  • 80 ml olijfolie
  • 4 teentjes knoflook
  • 70 g pijnboompitten
  • 100 g feta
  • 4 schijfjes opgelegde citroen, fijngehakt
  • 1 bussel munt, fijngehakt
  • peper
  • zout
  • chilivlokken

Hoe maak je het?

  1. Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking.
  2. Verwarm de olijfolie in een grote pot op een middelhoog vuur. Voeg de look en de pijnboompitten toe en laat ongeveer 2 minuten meebakken, goed roeren.
  3. Voeg de citroen en de helft van de munt toe en laat opnieuw 1 à 2 minuten meebakken terwijl je blijft roeren.
  4. Voeg de gekookte pasta toe en zet op een laag vuurtje. Meng onder de rest. Voeg peper toe (mag best wel wat zijn) en werk af met de overige muntblaadjes, feta en eventueel chilivlokken.

My Name is Yeh

Bron: My Name is Yeh

Check hier onze andere vegetarische recepten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.