Home Lifestyle DOEN: Haal nu je Flair in de winkel!

DOEN: Haal nu je Flair in de winkel!

Flair
Flair

Ben jij de nieuwe Flair nog niet gaan halen? Haast je dan naar de krantenwinkel, want je favoriete magazine staat deze week weer vol topartikels. Wij geven je hieronder alvast een handig overzicht van wat je mag verwachten. Veel leesplezier!

SUPERDEAL:

Nachtje in een B&B vanaf € 32 p.p.

Heb je alweer nood aan een break, maar heb je je reisbudget voor dit jaar al bijna helemaal opgebruikt? Dan is deze pocket zeker iets voor jou. Wij selecteerden de meest Flairwaardige B&B’s, waar je kan gaan logeren met een fikse korting. Of je nu houdt van oud of modern, basic of luxueus, wellness of avontuur, stad of strand… Er is een adresje voor elke smaak en voor elk budget. Psst: check zeker ook de gratis extra’s!

 Ontdek alle adressen hier: https://www.flair.be/nl/acties-wedstrijden/deze-week-bij-flair-nachtje-in-een-b&b-vanaf-32-euro-pp

LEES:

‘Ik was het slachtoffer van zinloos geweld’

Amber werd bont en blauw geslagen door een groepje jongeren. Lauren werd bij de keel gegrepen en gewurgd aan een bushalte. Gebeurtenissen die hun leven en blik op de wereld op slag veranderden, want sindsdien zijn ze angstiger dan ooit.

Digitaal daten voor dummies

Ware liefde. Als we eerlijk zijn, verlangen we er allemaal naar, happy single of niet. De mogelijkheden zijn dankzij het internet en onze smartphones oneindig, maar wat zijn de goeie en hoe begin je eraan? Wij helpen je op weg.

 FASHION:

Jij <3 je jeans. 18 denimtrends die je nu wil rocken

De zoektocht naar de perfecte jeans is als de zoektocht naar de perfecte man: je moet héél véél foute exemplaren proberen voor je de ware vindt. Flair presenteert drie trendtoppers waarmee het zomaar zou kunnen klikken. Is this the one?

LEES:

‘Familie’-actrice Bab Buelens over mannen, muziek en mooie dromen

Een carrière in de internationale modewereld en een pied-à-terre in Parijs. Zangeres en actrice Bab Buelens (23) heeft grote ambities en steekt die niet onder stoelen of banken. ‘Ik durf belachelijk groot te dromen, omdat ik ervan overtuigd ben dat als je iets écht wil, het je zal lukken.’

 It’s fit o’clock! 5 ‘activity trackers’ uitgetest door onze redactie

Bye bye goeie ouwe chronometer, hallo multifunctionele sporthorloges. Ook wij lopen warm voor de allernieuwste activity trackers. Daarom onderwierp onze redactie deze vijf exemplaren aan een test.

 

 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.