Home Lifestyle Film HUH: blijkbaar zou Mr. Big sterven in ‘Sex and the City 3’

HUH: blijkbaar zou Mr. Big sterven in ‘Sex and the City 3’

Na alles wat ze samen al meegemaakt hadden...

Mr. Big
IMDb

Er is al heel veel commotie geweest rond ‘Sex and the City 3’ en dit zonder dat de film ooit in productie ging. Moest dit ooit wel het geval zijn, dan zou het script alsnog veel vragen oproepen bij alle fans, want blijkbaar waren de makers van plan om Mr. Big aan zijn einde te laten komen. Wait, what?!

De voorbije ‘Sex and the City’-films begonnen altijd met een vrolijke noot, maar dit zou bij de derde film niet het geval geweest zijn. Als het van de makers afhing, zou Mr. Big, de grote liefde van Carrie, namelijk al redelijk vroeg sterven. Zo kreeg hij volgens journalist James Andrew Miller een hartaanval in de douche.

No more Mr. Big

Het plot van de derde film zou dus voornamelijk hier rond draaien. Het verdriet van zijn vrouw Carrie zou centraal staan in ‘Sex and the City 3’ en het zou minder over de vriendschap tussen de vier dames gaan.

Volgens de podcast van James was dat dan ook een van de redenen waarom Kim Cattrall (Samantha) niet meer wilde meewerken aan het vervolg. Volgens hem had het script haar personage maar weinig te bieden.

via GIPHY

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.