Home Lifestyle ‘Familie’-acteurs reageren op Cédrics vertrek: ‘Ik kan zijn keuze om te gaan...

‘Familie’-acteurs reageren op Cédrics vertrek: ‘Ik kan zijn keuze om te gaan studeren alleen maar toejuichen’

Ons hart bloedt...

Familie
© VTM

Vorige week raakte bekend dat Bas Van Weert VTM-soap ‘Familie‘ gaat verlaten. De acteur kruipt al sinds 2013 in de huid van Cédric, maar nu zet hij zijn studies op de eerste plaats. Die moeilijke keuze kunnen zijn collega’s alleen maar toejuichen. ‘Ik zal Bas heel erg missen, want hij is een fijne collega’, klinkt het bij zijn televisiemoeder.

Bas Van Weert, bij de ‘Familie‘-kijkers beter bekend als Cédric, is geslaagd voor zijn toegangsexamen aan het Conservatorium in Antwerpen, en vanaf september mag hij daar aan zijn acteeropleiding beginnen. Proficiat! Maar helaas is er ook een keerzijde aan de medaille, want kijkend Vlaanderen zal dus binnenkort afscheid moeten nemen van Bas. De acteur staat nog tot midden september op de set van ‘Familie’, maar nadien zal een andere jongen de rol van de eigenwijze Cédric op zich nemen.

Respect

Bas’ collega’s zien hem niet graag vertrekken, maar hebben wel respect voor zijn beslissing. ‘Ik vind het knap dat hij geslaagd is voor die toelatingsproeven, want die zijn zeker niet evident’, vertelt Katrien De Becker, de vrouw die vorig seizoen werd neergeschoten door Cédric. ‘Ook chapeau voor de gedurfde keuze om zijn ontslag in te dienen. Bas is een jongen met veel potentieel en talent.’

Televisiemoeder Sandrine André zag zijn vertrek aankomen, want de actrice wist dat Bas meedeed aan het examen. ‘Ik kan zijn keuze om te gaan studeren alleen maar toejuichen. Maar ik zal Bas hard missen, want hij is een fijne collega. We hebben nu tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe Cédric. Dat zal voor iedereen wennen worden.’

Tot slot heeft Peter Bulckaen, de stiefpapa van Cédric, ook lovende woorden voor de acteur. ‘Bas maakte er op de set altijd een punt van om raad te vragen. Hij zoog alle tips op als een spons. Dat Bas zijn studie voorrang geeft, vind ik logisch. Daarna zal hij een nog completere acteur zijn.’ Wij wensen Bas vooral heel veel succes met zijn studies. Go, go, go!

De moordenaar van June! 😱 #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

Bron: Dag Allemaal

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.