https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle VIDEO: de all stars van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ brengen...

VIDEO: de all stars van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ brengen véél sensatie naar het strand

'Ik vertelde de productie dat als Brody zou komen, ik wel eens vroeg naar huis gestuurd zou kunnen worden.'

Wat is er nog beter dan een nieuw seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’? Een nieuw seizoen waarin de singles die in de 4 vorige reeksen voor het beste entertainment zorgden, samen in een villa worden gegooid! We geloven de originals dan ook op hun woord wanneer ze ons ervan verzekeren dat dit ‘het heftigste seizoen ooit’ is.

Nergens vind je meer gekwetste exen, jaloezie, vetes en grote ego’s dan binnen de groep van oud-‘EOTBDD’-kandidaten. Ook na het programma blijven ze immers met elkaar aanpappen en ruzie zoeken, en dat over de verschillende seizoen heen. Het recept van het vijfde seizoen is dan ook geniaal: zet enkele van de ergste all stars in een villa, gooi er een nieuwe, verleidelijke mystery guest bovenop en laat hun exen – vermoedelijk ook allemaal oud-kandidaten – een voor een het strand op komen. Het resultaat? Véél sensatie. Dat zagen wij al in een preview van de eerste aflevering, en dat leerden we ook uit onze gesprekken met de kandidaten op de persvoorstelling in Amsterdam.

‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’ zie je vanaf 19 mei elke zondag om 21u30 op MTV.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 
 
Lees ook: