Home Lifestyle ‘Ex on the Beach: Double Dutch’: deze verrassende combinaties deelden het bed...

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: deze verrassende combinaties deelden het bed na de opnames

Harrie dook na de opnames met 4 deelneemsters in bed. Maar wat gebeurde er nog met Stacy en Robin? En met Diaz en Kim?

ex on the beach
© MTV

Hoe gaat het na de ‘Ex on the Beach’-opnames nog met Kim en Diaz? En met Renan en Viktor? Draagt Yasmine Elias’ kettinkje nog steeds? Werden Stacy en Robin een koppel? Je komt het hier te weten!

In de tiendelige videoreeks ‘EOTBDD: Wat Gebeurde Er Next?’ deelt MTV online wat de kandidaten van dit vierde seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ na de opnames nog uitspookten. En dat blijkt heel wat te zijn…

Viktor & Renan

In ‘Ex on the Beach’ waren Renan en Viktor friends with benefits tot ex-‘Temptation Island’-verleidster Yasmine plots aangespoeld kwam. Renan schoof Viktor meteen aan de kant, maar wat later belandden ze toch weer samen in bed. En na de opnames? ‘Een boek dat ik voor altijd heb weggelegd’, besluit de Antwerpse blondine beslist. You go, girl!

Lena & Mezdi/Brody/Ricardo

Zowel Mezdi als Brody verdwenen meteen uit Lena’s leven na ‘EOTBDD’. Ricardo heeft ze eerder toevallig nog enkele keren gezien. Lena is dus helemaal single and ready to mingle!

Yasmine deelde het bed met Harrie terwijl ze nog een relatie had met Elias.

Yasmine & Elias

In de villa richtte Elias zijn pijlen meteen op Djessy, maar die bleek uiteindelijk niet geïnteresseerd te zijn in zijn kettinkje. Yasmine ging wél in op Elias’ avances en vertrok huiswaarts met zijn kettinkje om haar hals. Uiteindelijk hadden de twee nog een kortstondige ‘relatie’ van twee maanden.

Kim & Diaz

Na de opnames hebben Diaz en Kim hun relatie naar eigen zeggen nog ‘een eerlijke kans’ gegeven. Maar in ons belgenlandje lijkt alles er toch nét iets anders uit te zien dan op het prachtige Curaçao. Helaas pindakaas!

Stacy & Robin

Ook al was het voor Stacy niet helemaal duidelijk, Robin wou het gewoon ‘gezellig met haar hebben’ in de villa. Eens terug in eigen land, liet hij dan ook niks meer van zich horen. Jammer voor Stacy’s vlindertjes!

Harrie deelde het bed nog met…

Angelica, Sabrina, Stacy én Yasmine… terwijl die laatste nog een relatie had met Elias. Naar eigen zeggen kuste hij na de opnames ook nog met Viktor, Renske, Lena en Djessy.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: