Home Deco GENIAAL: maak eens een (duurzame) kerstboom van wijnflessen

GENIAAL: maak eens een (duurzame) kerstboom van wijnflessen

Je inner Martien Meiland zal sowieso trots op je zijn! 🍷

© Instagram: @silveroakcellars - @womenwholovewine

Wijnen, wijnen, wijnen, want we hebben zonet een ingenieuze constructie ontdekt waarvoor je een paar (lege) wijnflessen nodig hebt. Het is namelijk een trend om je klassieke groene kerstboom in te ruilen voor eentje die gemaakt is van wijnflessen. Wij schenken alvast een glaasje in!

Geen zin om dit jaar uren te sukkelen met het snoer van de kerstlichtjes en het stofzuigen van prikkende naalden? Ga dan dit jaar voor een originele, goedkope én duurzame kerstboom die je bovendien volledig kan afstemmen op je interieur. Wat je ervoor nodig hebt? Een (tweedehands) wijnrek, heel veel flessen wijn en een beetje creativiteit.

Sparen voor volgend jaar

In 1, 2, 3 staat je kerstboom recht, want jouw taak bestaat enkel uit het zorgvuldig stapelen van de wijnflessen. Je kiest zelf hoeveel versiering je nog wil gebruiken om van je kerstboom een jaloersmakend pareltje te maken. Als piek gebruik je natuurlijk een iets grotere wijnfles of een opvallende champagnefles.

Natuurlijk vraagt zo’n kerstboom wel wat voorbereiding (lees: zatte avonden), want je hebt er wel heel veel flessen voor nodig. Daarom kan je de flessen die je op kerstavond leegdrinkt al sparen voor volgend jaar. Je inner Martien Meiland zal sowieso trots zijn op het resultaat!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.