Home Lifestyle Food Dunkin’ Donuts opent nieuwe vestiging in Gent

Dunkin’ Donuts opent nieuwe vestiging in Gent

Je hoeft niet meer naar Antwerpen of Brussel te rijden voor de lekkernijen.

dunkin' donuts gent
© pexels & getty

Dunkin’ Donuts opent naast zijn vestigingen in Antwerpen en Brussel eindelijk een winkel in Oost-Vlaanderen en meer bepaald in het hippe Gent. Je kan er terecht voor een ruime selectie aan donuts met de gekste smaakjes en de vrolijkste kleurtjes.

Niet dat je nog een goede reden nodig had om naar Gent af te zakken, want de stad heeft tal van toffe dingen te bieden. Gezellige ontbijtplekjes, zonnige terrasjes (die hopelijk binnenkort weer open mogen), hippe koffiebars, heerlijke adresjes om een vieruurtje te nuttigen en je kan dit alles combineren tijdens een aangename wandeling. Zoetekauwen die nog een extra reden moeten toevoegen aan hun lijstje om negenduust te bezoeken: binnenkort opent Dunkin’ er een nieuwe vestiging!

Felbegeerde jaarkaart

En met binnenkort bedoelen we echt wel héél binnenkort, want de deuren van de winkel gaan woensdag 21 april al open. The place to be is in een van de grote winkelstraten van Gent, de Langemunt. Het aanbod van donuts is er zoals in elke Dunkin’ enorm uitgebreid. Denk maar aan Meringue Party, Raspberry Pistache, Lemon Cheesecake Croissant of Brownie Crush.

Dunkin’ viert de opening van een nieuwe vestiging altijd met een zotte actie waarbij het een jaar lang gratis donuts weggeeft. De gelukkigen kunnen maar liefst 365 dagen lang élke week een doos met zes gratis donuts afhalen. Normaal gezien krijgen de eerste honderd zoetebekken die op de openingsdag aanschuiven voor de deur deze waanzinnige prijs, maar door de coronacrisis is dit natuurlijk niet mogelijk. Daarom pakt de keten het anders aan. De eerste 50 personen die online een order plaatsen van minstens één doos met twaalf donuts en deze op 21 april oppikken, winnen de felbegeerde jaarkaart. Daarnaast moet je Dunkin’ volgen op Instagram en de app downloaden.

Extra gratis donuts

Die eerste vijftig bestellingen zijn natuurlijk altijd in enkele minuten of zeg maar seconen geplaatst, maar niet getreurd. Je kan nog altijd kans maken op gratis donuts. Vijftig vroege vogels die woensdag 21 april om 8u ‘s morgens als eerste voor de deur van de nieuwe shop staan (en een doos van twaalf donuts kopen), krijgen een gratis box met daarin zes donuts. Is de rij te lang? Geen probleem, want je kan om 17 uur in de namiddag nog eens je kans wagen. Ook dan krijgen de eerste vijftig klanten die twaalf gebakjes bestellen er zes extra.

Dunkin’ Gent: Langemunt 33, Gent. Elke dag open van 8u tem 22u.

Lees ook: