Home Lifestyle DOEN: haal nu je Flair in de winkel!

DOEN: haal nu je Flair in de winkel!

Veel leesplezier!

Ben jij de nieuwe Flair nog niet gaan halen? Haast je dan snel naar de krantenwinkel, want je favoriete magazine staat deze week weer vol topartikels. Wij geven je hieronder alvast een handig overzicht van wat je mag verwachten. Veel leesplezier!

ACTIE:

Pocket droomnacht in een kasteel voor maar €35? Kies uit 21 topadressen!

Je voor één avond een echte prinses voelen? Yes, please! Vul je koffer met je mooiste jurk, trek je muiltjes aan en kies snel je droomplek uit deze geweldige kastelen. Oh, wat een nacht!

Ontdek hier alle adressen.

LEES:

“Mijn man is ouder dan mijn vader”

Op ware liefde staat geen leeftijd. Maar wat als de man van je leven ouder blijkt te zijn dan je eigen vader? Lezeressen Isaura en Joke vielen jaren geleden voor een veel oudere man, en weten dat het kan werken!

Horror op mijn huwelijksfeest

Van ruziënde schoonmoeders tot een jurk vol eendendrek

Het had de mooiste dag van je leven moeten worden. Maar het liep mis. Grandioos mis. Na zoveel pech op hun trouwdag verdienen deze lezeressen een happily ever after.

MODE:

Liefde is… bij elkaar passende outfits dragen! Matchy-matchy mode voor hem & haar.

Matchy-matchy klinkt melig, maar de juiste dosis assorti staat juist superhip, kijk maar snel naar de modeshoot in Flair.

BEAUTY:

Flair haircare: Tips, trucs en tools voor een nazomercoupe om van de snoepen.

Good hair is het begin van een goede dag. Met deze tips en trucs bespaar je jezelf een hoop haarfrustraties én weet je weer wat er reilt en zeilt in de haircare-afdeling.

JOB:

4 lezeressen zijn geboren en getogen op de kermis

De kermis, dat is de flosh, smoutebollen en een ritje op de snelle rups. 4 foorkramers trekken met hun attractie de wereld rond en vertellen hun verhaal in Flair.

FLAIR START-UP 2017:

Is die koffiebar wel iets voor jou?

Een koffiebar beginnen is de stiekeme droom van velen, maar meer dan slow coffeetjes zetten is vooral keihard werken en risico’s nemen. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Is een start-up wat voor jou? Doe de test met Flair en ING.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.