Home Lifestyle Dit meisje filmde per ongeluk hoe iemand drugs in haar drankje doet

Dit meisje filmde per ongeluk hoe iemand drugs in haar drankje doet

Ladies, opgepast!

Dat je op een festival je drankje niet alleen moet laten of op je hoede moet zijn voor drank die je krijgt van een vreemde, hoeven we je niet meer te vertellen. Maar blijkbaar moet je zelfs voorzichtig zijn wanneer je je drankje in de hand hebt.

Momenteel gaat er een filmpje viraal van een meisje dat zich aan het amuseren is op een muziekfestival. Ze is zichzelf aan het filmen terwijl ze aan het dansen is met haar vriendinnen. Maar als je goed kijkt, zie je iets merkwaardigs op de achtergrond.

Fake?

Het gaat heel snel, dus je zal misschien een paar keer opnieuw moeten kijken. Op ongeveer 10 seconden zie je dat het meisje haar drankje achter zich houdt. Op dat moment loopt er een man voorbij die vliegensvlug iets in haar drankje doet.

Heel veel mensen op Twitter waren gedegouteerd van de schaamteloosheid van de man en vinden het verschrikkelijk dat er zulke dingen gebeuren. Maar toch zijn er ook een aantal mensen die denken dat het filmpje fake is of dat het meisje de jongen kent en dat het opgezet spel is.

Het meisje in beeld heeft zelf nog niet gereageerd, dus we kunnen we niet met zekerheid zeggen of het filmpje echt is. Wij zien het alvast als een waarschuwing om altijd op onze hoede te zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.