Home Lifestyle JOEPIE: Disneyland Paris organiseert ook dit jaar een loopwedstrijd doorheen het park

JOEPIE: Disneyland Paris organiseert ook dit jaar een loopwedstrijd doorheen het park

Ben jij binnenkort ook de trotse eigenaar van een echte Disneymedaille?

© Getty

Disneyfans, haal die loopschoenen maar boven, want Disneyland Paris organiseert ook dit jaar een loopwedstrijd doorheen het magische park. De vierde editie van Disneyland Magic Run Weekend vindt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september plaats.

De vorige drie edities van Magic Run Weekend in Disneyland Paris waren een schot in de roos. Tijdens de loopwedstrijd jog je langs het magische kasteel, de verschillende attracties en de mooiste verhalen van Disneyland Paris. En dat is nog lang niet alles, want je favoriete figuren supporteren mee aan de zijlijn én poseren maar al te graag voor een sportieve selfie (of twee).

Deze editie staat volledig in het teken van avontuur en zal naar schatting weer zo’n 25.000 Disneyfans van over de hele wereld samenbrengen. Het absolute hoogtepunt? De uitreiking van de medailles, want die staan volledig in het teken van het magische park!

Parcours

Het parcours zal ook dit jaar identiek zijn aan dat van de vorige edities. Zo loop je langs de Disneyhotels, Disney Village en Val d’Europe. De speciale Kids Run zal dan weer rondom ht Lake Disney gelopen worden. De afstanden van de kids run variëren van 100 meter tot 1 kilometer, afhankelijk van de leeftijdscategorie.

Het parcours van 5 kilometer kan je na sluiting door Walt Disney Studios Park lopen. Alle runs gaan van start naast winkel World of Disney en eindigen bij het parkeerterrein, dat tegenover het Disneyhotel Disney’s Newport Bay Club ligt.

Tijdens de halve marathon loop je door Walt Disney Studios Park, Disneyland Park en Disney Village, rondom Kake Disney en door Val d’Europe. Het parcours voor de run van 10 kilometer is nog niet bekend.

Genoeg tijd om te trainen

Zijn je loopbenen nog niet helemaal in topvorm? No stress, want de loopwedstrijden van een halve marathon (€ 75 p.p.), 5 kilometer (€ 38 p.p.) en 10 kilometer (€ 57 p.p.) vinden van 20 september tot en met 22 september 2019 plaats. Ben je helemaal overtuigd? Schrijf je dan hier in. Veel plezier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.