Home Lifestyle Disneyland Parijs kondigt nu al langere sluiting aan

Disneyland Parijs kondigt nu al langere sluiting aan

Al hoopt het park om tijdens de kerstvakantie wél de deuren te kunnen openen...

disneyland parijs sluitingsdatum
© Getty

In Frankrijk werd er al een nieuwe lockdown aangekondigd. Gevolg? Alle niet-essentiële bedrijven moeten sluiten tot op z’n minst 1 december. Ook in Disneyland Parijs moeten dus de deuren dicht, maar het park kondigt nu al een langere sluiting aan dan door de regering werd aanbevolen.

Het zal de komende maand opnieuw opvallend stil zijn in Disneyland Parijs. Het park was gisteren nog een laatste keer toegankelijk voor het publiek, maar vanaf vandaag moeten ze er de deuren gesloten houden tot en met 1 december. Al werd er nu al een langere sluiting aangekondigd.

Langere sluiting

Disneyland Parijs gaat dus niet opnieuw open op 1 december, maar wel op 19 december. Het gaat bovendien om een tijdelijke heropening. In het park hopen ze om tijdens de kerstvakantie bezoekers te ontvangen, maar daarna gaan de deuren weer dicht tot midden februari.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In een statement op hun sociale media schrijven ze alvast het volgende: ‘Door de maatregelen van de Franse autoriteiten zullen wij vanaf 29 oktober gesloten zijn. Reserveringen tijdens de kerstvakantie gedurende de periode van 19 december tot 3 januari blijven mogelijk. Als de omstandigheden goed zijn en de beslissingen van de regering het toelaten, hopen wij dan open te zijn. Verder zal Disneyland Parijs gesloten zijn van 4 januari tot en met 12 februari.’

Had jij al tickets geboekt? Personen die een reservering hebben tussen 30 oktober en 18 december of tussen 4 januari en 12 februari kunnen een terugbetaling aanvragen of ervoor kiezen om hun verblijf uit te stellen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Disneyland Parijs zelf.

Lees ook: