Home celebs Disney zwiert nieuwe foto van Emily Blunt in ‘Mary Poppins Returns’ online

Disney zwiert nieuwe foto van Emily Blunt in ‘Mary Poppins Returns’ online

Een film om naar uit te kijken!

Mary Poppins Returns
© Photo News

De release van ‘Mary Poppins Returns’ staat rond Kerstmis 2018 gepland. Dat is nog even wachten, maar om de nieuwsgierigen onder ons tevreden te stellen, postte Disney een nieuwe foto van Emily Blunt als Mary Poppins online.

Emily Blunt (34) mag voor de film ‘Mary Poppins Returns‘ in de huid van de enige echte Mary Poppins kruipen. We kregen eerder al enkele beelden te zien, maar nu geeft Disney opnieuw een foto vrij. Op het kiekje zien we onder anderen Emily Blunt als Mary Poppins, Lin-Manuel Miranda als lantaarnverantwoordelijke Jack, en drie gillende kinderen. Als dat maar goed afloopt…

Geen remake

Deze gloednieuwe film is geen remake van ‘Mary Poppins’, maar wel een vervolg op het originele verhaal uit 1964. De film speelt zich af in 1935 in Londen. Michael (acteur Ben Whishaw) en Jane (actrice Emily Mortimer) zijn ondertussen volwassen. Maar wanneer het noodlot toeslaat, kunnen ze opnieuw rekenen op de hulp van Mary Poppins.

We zullen (helaas) nog tot Kerstmis 2018 moeten wachten op het volledige verhaal, want vanaf dan verschijnt ‘Mary Poppins Returns’ in de cinemazalen.
Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.