Home Lifestyle Dieren Living the dream: deze 75-jarige man slaapt tussen asielkatjes als vrijwilligerswerk

Living the dream: deze 75-jarige man slaapt tussen asielkatjes als vrijwilligerswerk

Wij weten alvast wat doen later!

Wij zijn niet de enigen die houden van een goed dutje. Ook katten vinden het zalig om te slapen, en laat dat met twee nu net een tikkeltje gezelliger zijn dan alleen. Net daarom bezoekt de 75-jarige Terry Lauerman regelmatig een kattenasiel in de buurt, en ondertussen is hij een echte internetsensatie geworden.

Terry Lauerman is 75 jaar oud en afkomstig uit Wisconsin. Daar bezoekt hij regelmatig het Safe Haven Pet Sanctuary in Green Bay, een kattenasiel bij hem in de buurt. ‘Op een dag wandelde hij binnen en vroeg hij of hij de katten mocht borstelen’, aldus een medewerker. Uiteindelijk kwam Terry zo vaak langs dat ze van hem een officiële vrijwilliger gemaakt hebben.

Dagelijks over de vloer

Blijkbaar bezoekt de man het kattenasiel dagelijks en en blijft hij telkens zo’n drie uur lang. Eerst borstelt hij de katten en vervolgens doet hij een dutje met ze in de zetel. Het is bovendien een win-winsituatie, en niet alleen voor Terry en de katjes. Ook het dierenasiel zelf heeft er al veel aan gehad.

Zo heeft een medewerker van het asiel een foto van Terry op Facebook gezet. De post ging om begrijpelijke redenen meteen viraal en sindsdien krijgen ze bij het Safe Haven Pet Sanctuary steeds meer donaties binnen. ‘Normaal gezien hebben we maandelijks zo’n 3.000 à 4.000 dollar. Deze week zitten we al aan 30.000 dollar. Dit is fantastisch, want wij overleven puur op donaties’, klinkt het bij het asiel.

Met de opbrengsten wil het dierenasiel aparte kamers bouwen om zo meer katjes sneller te kunnen helpen. Daarnaast zijn er ook nog de dierenartskosten en de kosten voor het gebouw. De overschot van het geld gaat vervolgens naar hun spaarpotje voor de toekomst.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.