Home Lifestyle 7 dieptepunten in de tweede aflevering van ‘Ex on the Beach: Double...

7 dieptepunten in de tweede aflevering van ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’

Yasmine en Joshua hebben tijdens hun date schijnbaar te veel aan de bodypaint gesnoven, waardoor hun uitspraken er niet bepaald verstandiger op worden.

Zondagavond zagen we de tweede aflevering van ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’. We verzamelden enkele opvallende momentjes die het vermelden waard zijn. We zouden ze hoogtepunten kunnen noemen, maar dieptepunten is hier toch toepasselijker. Als in: we zakten diep door de grond van plaatsvervangende schaamte.

1. Wayne en Jamy gaan op een geweldig klungelige date.

Wayne en nieuwe ex Jamy doen er tijdens hun date alles aan om de romantiek/seks van het scherm te doen spatten, maar voor weirdo Wayne is dat een hele opdracht. Van zijn nieuwe verovering weinig gracieus in het water droppen tot haar op een onsmakelijke manier half opeten: Wayne weet hoe hij het entertainend moet houden voor de kijker. Of hij is gewoon zo lomp als hij lijkt.

2. Harrie, Sharon, Esmee, Jamy en Wayne wisselen lichaamssappen uit.

Probeer even te volgen: Sharon deed het met Harrie, Jamy kuste met Wayne, tweelingszussen Sharon en Esmee deden elkaar doodleuk binnen, Esmee deed het met Harrie en Harrie kuste met Jamy. Jawel, dat zijn heel veel uitgewisselde lichaamssappen – en mogelijks soa’s – binnen een schamele etmaal. Nog iemand een beetje misselijk na die opsomming?

Zag je trouwens onze video waarin Harrie vertelt dat de vrouwen in het huis slettebakse zijn, maar zichzelf beschrijft als ‘een high class kerel die je niet zomaar kan krijgen’? LOL.

3. Joshua en Yasmine snuiven tijdens hun date schijnbaar te lang aan de bodypaint, waardoor hun hersenen gedeeltelijk afsterven.

Laat ons eerlijk zijn: we schatten het intellectueel niveau van de gemiddelde ‘Ex on the Beach’-kandidaat sowieso niet bijster hoog in. Ze hebben andere troeven, nietwaar? Maar dat Joshua denkt dat Yasmines ogen zich zowat ter hoogte van haar tepels bevinden, en dat Yasmine niet weet hoe haar zichzelf toegeëigende titel van ‘queen’ te spellen, dat gaat ons petje te boven.

4. De nabespreking van Harries bedprestaties door Sharon en Esmee bereikt een dieptepunt.

Opnieuw: we schatten de intelligentie van de gemiddelde ‘Ex on the Beach’-kandidaat niet bijster hoog in. Esmee en Sharon komen op dat vlak bijna helemaal onderaan de lijst terecht. Ze hebben andere troeven, toch? Maar dit fragmentje deed onze handpalm toch weer richting ons gezicht bewegen. Aan het einde van een gedetailleerde vergelijking van hun nachtelijke ervaring met Harrie, vragen de twee zich af of Esmee nu zwanger kan zijn, aangezien zij slikte en haar zus niet. Van zulke stompzinnigheid moeten wij toch even slikken. Laat ons hopen dat dit toneelwerk is.

5. Renan kruipt naar eigen zeggen graag op de vrouwtjes. Op een quad daarentegen… Toch niet zonder pamper.

Nog nooit zagen we iemands macho-masker zo snel afvallen als dat van Renan tijdens de date met Esmee. Heerlijk.

6. Dat awkward moment waarop Elias met een identiteitscrisis lijkt te worstelen.

Terwijl de Limburger in seizoen 4 maar niet kon zwijgen over zijn Italiaanse worst, komt hij nu plots het strand opgewandeld als een mislukte Marokkaan. Ewa ja!

Stoer zwaaitje wel.

7. Dat extra awkward moment waarop de inteelt tussen de ‘Ex on the Beach’-kandidaten zo groot blijkt dat er onverwachts twee exen op Elias zitten te wachten.

En beiden hem niet kunnen uitstaan. Auw.

We sluiten af met een eervolle vermelding voor Roy, die op tijd en stond voor een komische noot en een leuke quote zorgt. Want we weten allemaal dat dat ook dit seizoen het enige zal zijn dat hij bijdraagt aan het programma.

Tot volgende week!

Lees ook: