Home Lifestyle Deze ketting is hét perfecte cadeau voor de wijnliefhebber in je leven

Deze ketting is hét perfecte cadeau voor de wijnliefhebber in je leven

Doe er ons maar meteen een stuk of zes!

wijnketting
Instagram: descobertavinhos

Op een feestje kom je soms handen tekort. Je hebt vaak je gsm vast om leuke foto’s te maken en je andere hand gebruik je om een hapje te nemen wanneer het eten ein-de-lijk jouw richting uitkomt. Enige probleem? Je hebt geen hand meer vrij voor je glas wijn, maar daar hebben wij gelukkig een oplossing voor gevonden.

Komt bovenstaande situatie je bekend voor? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want dit probleem is vanaf nu verleden tijd. Maak kennis met de ‘Neoprene Stemstrap Wine Glass Holder’, de meest geniale uitvinding van 2017.

Dankzij deze creatie kan je je glas wijn gewoon om je nek dragen en heb je nog steeds allebei je handen vrij. Waarom heeft niemand dit eerder bedacht?! Je kan het hebbeding kopen op Amazon voor nog geen acht euro, en de ketting is zo gemaakt dat het glas stevig blijft zitten. Zo weet je zeker dat er niets van je kostbare wijn verloren gaat.

Wine it up

Het item werd bedacht door WineYoke en ondertussen bestaan er twee modellen. Het standaardmodel is in het zwart verkrijbaar, maar je kan er nu ook eentje in het roze kopen. Doe er ons maar meteen een stuk of zes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.