Home Lifestyle Deze apps zijn een boost voor je seksleven

Deze apps zijn een boost voor je seksleven

De gsm mag voor één keer mee tussen de lakens.

Shutterstock

Gsm’s in de slaapkamer zijn meestal een no-go. Zeker als het er wat intiemer aan toe gaat tussen de lakens. Toch kunnen deze 8 gratis apps je seksleven net nóg interessanter maken.

1 / 8
Naughty Sex Tracker
Dirty Game
Desire
Kindu
Sex Positions 3D
Pocket Kamasutra
Pillow
3nder
Naughty Sex Tracker
Naughty Sex Tracker

Deze app houdt je seksleven grondig in de gaten. Het registreert wanneer je het bed induikt met iemand, hoelang die vrijpartij duurt en waar je van bil ging. Je kan zelfs punten geven aan iedere beurt.

Dirty Game
Dirty Game

Je krijgt verschillende sexy uitdagingen voorgeschoteld. Een beetje zoals doen, durven, waarheid, maar dan enkel met seksgerelateerde challenges.

Desire
Desire

Ook deze app geeft jullie bijzonder sexy opdrachten in verschillende categorieën zoals ‘Outdoor’ en ‘Roleplay’. Je krijgt punten voor elke challenge die je tot een goed einde brengt. The game is on!

Kindu
Kindu

Het klinkt als een onschuldige app, maar vergis je niet. Iedereen heeft wilde fantasieën, en het is niet altijd simpel om die aan je partner of date voor te leggen. Via deze app kan je laten weten wat je zotste seksdromen zijn en kom je te weten wat die van je partner zijn. Spannend!

Sex Positions 3D
Sex Positions 3D

Als je de beschrijving van sommige standjes leest, lijkt het alsof je een heus slangenmens moet zijn die terwijl ze op haar hoofd balanceert een split kan doen. Deze app toont in 3D hoe honderden sexy posities er werkelijk uitzien. Handig!

Pocket Kamasutra
Pocket Kamasutra

Altijd al eens Kamasutra willen proberen. Met deze app bespaar je je de rode wangen of nieuwsgierige blikken in de bib bij het uitlenen van het boek. Het stelt je zelfs nieuwe standjes voor op basis van wat je al uitprobeerde.

Pillow
Pillow

Dit is een soort kinky Siri. Alleen ben jij niet diegene die haar commandeert, maar omgekeerd. Zij zegt je wat je moet doen met je partner of met jezelf. Interessant!

3nder
3nder

Ben je Tinder grondig beu en ben je volledig klaar voor een volgende stap in de dating-scène? Met deze app kun je een van de vaakst voorkomende fantasieën werkelijkheid doen worden: een triootje hebben. Swipen maar!

Lees ook: