Home Lifestyle Deze 8 interieurtrends zijn momenteel het populairst op Pinterest

Deze 8 interieurtrends zijn momenteel het populairst op Pinterest

Denk: veel kleuraccenten en opvallende patronen.

Een klassiek en tijdloos interieur doet het altijd goed, maar zonder een paar leuke accenten raak je er snel op uitgekeken. Daarom gingen wij op zoek naar de laatste interieurtrends van Pinterest waarmee jij je eigen stekje een moderne touch kan geven.

1 / 8
Prints
Franjes
Opvallende tapijten
Zwarte lavabo
Kledingkast zonder deuren
Geometrische bijzettafels
Cementtegels
Botanische prints
Prints
Prints

Neutrale kleuren zijn al jarenlang in, maar anno 2018 zien we steeds meer kleur en patronen in ons interieur. Een makkelijke manier om deze trend toe te passen, is door enkele opvallende kussens of beddenspreien te kopen. Simpel, maar zo ben je toch weer helemaal mee.

Franjes
Franjes

Een tijdje geleden hebben franjes de modewereld opnieuw veroverd en dit jaar doen ze hetzelfde met ons interieur. Je kan ze subtiel integreren door bijvoorbeeld een leuk tapijtje te kopen, maar je kan ook investeren in een echte eyecatcher zoals een zetel.

Opvallende tapijten
Opvallende tapijten

Bye bye, schapenvelletjes! Dit jaar zeggen we vaarwel tegen tapijten in witte of crèmekleuren en kiezen we massaal voor felle tinten, het liefst nog met een patroontje erin.

Zwarte lavabo
Zwarte lavabo

Wie een appartement of een huis huurt, heeft natuurlijk niet te kiezen, maar zwarte lavabo’s zijn momenteel erg hip op Pinterest. Wil je echt helemaal mee zijn, dan kies je voor een matte variant.

Kledingkast zonder deuren
Kledingkast zonder deuren

‘I like my money right where I can see it… hanging in my closet.’ En dan nog het liefst eentje die helemaal open is zodat je alles extra goed kan bewonderen. Neem er dus snel een schroevendraaier bij en vijs de deuren van je kledingkast.

Geometrische bijzettafels
Geometrische bijzettafels

Bijzettafels zijn dé manier om voor een leuk accent te zorgen in je interieur. Kies voor een geometrisch exemplaar, zet er een paar plantjes op en je woonkamer is meteen Pinterestwaardig.

Cementtegels
Cementtegels

Ben jij een badkamer of een keuken aan het uitkiezen? Ga dan voor cementen tegels. Ze gaan lang mee, zijn vaak een iets goedkopere keuze en zeker met een printje zit je helemaal goed.

Botanische prints
Botanische prints

Sterven jouw planten steevast na enkele weken, maar wil je toch een touch of green in je interieur? Dan kan je ze makkelijk inruilen voor een poster. Kaders met een plantenprint zijn al een tijdje een trend, maar dit jaar zien we vooral botanische prints. Denk bijvoorbeeld aan je natuurkundeboeken van vroeger.

Beelden: Pinterest

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.