Home Lifestyle Netflix bevestigde zonet het derde seizoen van ‘The Umbrella Academy’

Netflix bevestigde zonet het derde seizoen van ‘The Umbrella Academy’

De productie zou bovendien al begin volgend jaar starten!

derde seizoen the umbrella academy
© Netflix

De afgelopen weken kondigde Netflix aan dat sommige series geen extra seizoen krijgen, maar voor fans van ‘The Umbrella Academy’ hebben we alvast wél goed nieuws. Het streamingplatform maakte namelijk zopas bekend dat de serie een derde seizoen krijgt!

Na het einde van het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’ was het al duidelijk dat het verhaal van deze bijzondere superhelden nog niet afgelopen was. In de seizoensfinale – opgepast, spoilers in aantocht – komen we namelijk te weten dat het de familie Hargreeves gelukt is om terug te keren naar 2019. Alleen ziet alles er een stuk anders uit dan ze gewoon zijn. Het huis waar ze samen wonen, dat eigenlijk vernietigd werd in het eerste seizoen, staat er weer. Daarnaast zijn ook hun overleden broer Ben en vader Reginald Hargreeves plots weer springlevend.

Alleen lijkt Ben zijn broers en zussen niet te herkennen en ook hun vader heeft geen enkel idee wie ze zijn. En dat is niet het enige waar de groep mee te maken krijgt. De zogenaamde Umbrella Academy heeft er namelijk een rivaal bij gekregen. Enter: de Sparrow Academy.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gelukkig hoeven we niet te raden naar wat er precies nog zou gebeuren, want Netflix maakte gisteren bekend dat ‘The Umbrella Academy’ een derde seizoen krijgt. Wanneer we deel drie mogen verwachten, is voorlopig nog niet geweten. Al maakte de streamingdienst wel bekend dat de productie al in februari zal starten. Verder staan er opnieuw tien afleveringen, die elk een uur duren, op de planning en kruipt ook de voltallige hoofdcast weer in de huid van hun personage.

Lees ook: