Home Lifestyle ‘Waarom krijgt Bruno geen bruine sokken van zijn madam? #DeMol’

‘Waarom krijgt Bruno geen bruine sokken van zijn madam? #DeMol’

De kandidaten waren niet geweldig in vorm zondagavond, maar Twitter gelukkig wel!

De overgebleven ‘De Mol’-kandidaten konden zondagavond slechts 1.500 euro verzilveren en waren dus niet bepaald in vorm. Gelukkig was Twitter dat absoluut wel! Dankzij de bezoekers, een egoïstische Elisabet, een hilarische én emotionele Joeri en alweer geweldige opdrachten werd aflevering 6 de (tot nog toe) meest tweet-waardige van dit seizoen. Geniet!

Deze tweet-artikels zouden niet zo leuk zijn zonder jolige Joeri. Want je kan er vanop aan dat hij elke week opnieuw voor minstens één geweldig momentje zal zorgen.

De komst van de bezoekers betekent voor de kijker altijd extra veel plezier, want er zijn een heleboel nieuwe gezichten om te beoordelen. Dit jaar wordt er vooral gepraat over de broer van Kaat, die iedereen wel aan íémand doet denken.

Ja, hoor, wij zagen het ook.

Plots ziet Twitter overal dubbelgangers. Deze hadden we nog niet opgemerkt, maar we begrijpen ‘m wel!

Het lachen om Joeri’s dansmopje vergaat de kijker al snel wanneer Elisabet zich van haar meest egoïstische kant laat zien door niet voor het geld en de groep, maar voor haar bezoek te gaan. De twitteraar uit zijn frustratie daarover zoals gewoonlijk zonder enige remming.

Ongetwijfeld het meest meme-waardig moment van dit seizoen: twee meter lange Axel op zijn hilarisch overladen scooter.

Er moet elke week minstens één ‘Blind Getrouwd’- of ‘Temptation Island’-referentie in dit lijstje zitten, toch?

Tijd voor de emotionele reünie – na 11 volle dagen! – tussen Elisabet en haar man. De spoedarts en haar partner worden zo opgeslorpt door de emotie van het moment, dat ze de wereld rondom hen lijken te vergeten. Inclusief de portier die heel awkwardly de deur moet openhouden tijdens hun vrijsessie.

De rest van de kandidaten krijgt hun bezoek enkel op een televisiescherm te zien. Alsof zo’n digitale date nog niet awkward genoeg is, maakt Bruno het nog een beetje erger door het cadeautje van zijn vrouw Vera niet te herkennen.

De één vindt dat Bruno serieus de mist in gaat…

…terwijl de ander het voor hem opneemt. Hij kende het inpakpapier toch?

Als je’t ons vraagt, staan Bruno en zijn vrouw nu gewoon gelijk. Laat ons niet vergeten dat Vera eerder al een kapitale fout maakte door geen bruine sokken in Bruno’s koffer te stoppen.

Vera’s teleurgestelde blik kan ook tellen als meme-inspiratie.

Hetzelfde geldt trouwens voor Axels extatische reactie op zijn gevulde koeken. Nooit eerder zag de kijker de stuntelige piloot zo uitbundig.

Diezelfde Axel geeft in het gesprek met zijn vriendin blijk van enige zelfkennis. Al zouden we niet direct durven zeggen dat het ‘nu beter is’ met dat stom overkomen. Sorry, Axel.

Joeri pakte het gros van ‘De Mol’-kijkend Vlaanderen weken geleden al in met zijn hilarische persoonlijkheid. Door voor de allereerste keer zijn gevoelige kant te laten zien tijdens de date met zijn vriendin, trekt hij in aflevering 6 de laatste non-believers over de streep. Joeri is een held met een klein hart, en daar houdt ie-de-reen van.

Over naar de verdenkingen! Elisabet is voor velen nummer 1. Zij zien hun verdenking bevestigd wanneer Elisabet dé slogan van het vorige seizoen uitspreekt.

Anderen zitten heel diep in de Kaat-tunnel. Daar vinden ze de meest hilarische hints.

Maar laat ons eerlijk zijn: de meesten onder ons hebben gewoon geen flauw benul wie de mol is, of zien hun verdachte elke week weer vertrekken. Wat een frustrerend maar o zo geweldig spel is dit toch!

Na zes weken blijken sommigen ook het tergend trage typgedrag van Gilles erg frustrerend te vinden. Kan iemand de man een cursus blind typen cadeau doen?

Maar het mag ook gezegd worden als het goed is, vindt Twitter, en daar zijn wij het volledig mee eens. Want wat een topseizoen! Doe zo verder, ‘De Mol’!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.