Home Lifestyle Food UITGETEST: Deliveroo dinner with a view bij Skybar Antwerpen

UITGETEST: Deliveroo dinner with a view bij Skybar Antwerpen

First date? Dit is de place to be!

Skybar Deliveroo

Op zoek naar de perfecte eerste date of wil je gewoon gezellig met je vriendinnen bijkletsen bij een wijntje? Al voor de zevende zomer op rij is de Skybar in Antwerpen dé place to be voor de lekkerste cocktails en heerlijk fingerfood met een waanzinnige uitzicht over de stad. En vanaf dit jaar kan je er dankzij Deliveroo ook terecht voor lunch of avondeten. Dinner with a view? Check!

Van 1 juli tot en met 31 augustus wordt de 12e verdieping van het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen traditiegewijs omgetoverd tot rooftop terrace. Yep, de Skybar is ongetwijfeld de hipste hangout van Antwerpen tijdens de zomer. Je sipt er van unieke cocktails (wij probeerden een fancy ice ball cocktail op basis van champagne – aanrader!) terwijl je je kleine honger stilt met een van de lekkere snacks op de fingerfoodkaart.

Deliveroo dinner with a view

Voor de grote honger is er Deliveroo, zij voorzien je binnen het half uur van een verrukkelijk gerecht uit het menu. Ga voor de gehaktballen van Wim Ballieu’s Balls & Glory, snoep van een burger van Ellis Gourmet Burger, bestel een sushiboot van Umi Sushi, kies voor een van de fish & chips van Bia Mara of waan je in Thailand met het lekkers van Lucy Chang. Mag het wat meer zijn? Dan levert Deliveroo met veel plezier de lekkerste gerechten van Michelinrestaurant L’Épicerie du Cirque. Het volledige menu kan je trouwens checken op de website van Skybar.

Skybar

Praktisch

Skybar Antwerpen (Lindner Hotel), Lange Kievitstraat 125, Antwerpen. Wij raden aan om te reserveren (kan gemakkelijk via de website), zeker als je een tafeltje op het terras wil scoren!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.