Home Lifestyle Food Deliveroo en McDonald’s installeren geschenkmachine in Antwerpen

Deliveroo en McDonald’s installeren geschenkmachine in Antwerpen

Kom vrijdag langs en win € 50 krediet voor een McDelivery.

Deliveroo en McDonald's

Kom je vrijdag in het station van Antwerpen onderweg naar school, je werk of een of ander dagtripje? Passeer dan zeker in de grote inkomhal want Deliveroo en McDonald’s installeren er een grote geschenkmachine waarmee jij krediet voor een McDelivery kan winnen. Kom maar op met die frietjes!

De McDelivery, de levering van al dat McDonald’s-lekkers aan huis, kwam voor velen als geroepen. En dat hebben ze ook bij Deliveroo geweten. Brussel was het afgelopen jaar de stad met de grootste eters, de Big Mac was dan weer de absolute nummer één in alle Belgische steden en de kortste levering in termen van afstand was in Brugge met slechts 13 meter (lol). Vooral in Antwerpen en Mechelen werd dan weer gekozen voor het veggie-assortiment van de fastfoodketen. Op vrijdag worden in heel België de grootste bestellingen geplaatst en op maandag zien ze bij McDonald’s vooral bestellingen voor één persoon binnenrollen. Iets met monday blues, misschien?

Golden Ticket

Dat de McDelivery op rolletjes loopt, is dus wel duidelijk. En om dat de vieren, plaatsen Deliveroo en McDonald’s nu vrijdag een gigantische geschenkmachine in Antwerpen-Centraal. Wat jij moet doen? Tussen 11u en 16u present tekenen in de grote inkomhal, aan de slinger van de machine trekken en drie identieke pictogrammen op het scherm zien te krijgen. Gelukt? Dan ontvang je één van de Golden Tickets ter waarde van € 50 die je kan gebruiken voor elke McDelivery via Deliveroo. Smullen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.