Home Lifestyle EINDELIJK VRIJUIT: dit is de Mol 2018 en deze kei is plots...

EINDELIJK VRIJUIT: dit is de Mol 2018 en deze kei is plots € 27.665 rijker

Had jij het verwacht?

© VIER

Zeven weken lang heerste er één vraag in Vlaanderen. Eén prangende vraag hield iedereen zoet: wie is de Mol? En daar kwamen we zojuist ein-de-lijk achter.

Na een laatste zenuwslopende opdracht boven een Mexicaanse waterval, was het zover. De prijzenpot werd geteld, de laatste kritische blikken geworpen. Wie weet de meeste vragen over de saboteur correct te beantwoorden? Wie gaat naar huis met 27.665 euro? Maar vooral: wie ís die verdomde Mol?

Het verdict

De lichten gaan uit, een schijnwerper schiet aan en brandt vol in de ogen van… Lloyd! Lloyd is dé winnaar van ‘De Mol 2018’. En het is hem bijzonder hard gegund. Maar wie wist hij te ontmaskeren? Wie komt daar uit die lichtbak gewandeld? Is het Baha? Of is het toch Pieter?

Lloyd ziet het licht. En daaruit treedt… priester Pieter! Zo’n 2.000 van jullie stemden op onze poll, maar Pieter was jullie minst verdachte kandidaat. Slechts 28% van jullie zag in de priester de Mol. Wat een Mol, wat een winnaar, en alweer wat een topseizoen van ‘De Mol’. Op naar het volgende!


Wij spraken met Lloyd, Pieter en Baha. Bekijk de video hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees hier alles over ‘De Mol’.