Home Lifestyle Bij deze datingapp kiezen je vriendinnen jouw perfecte match

Bij deze datingapp kiezen je vriendinnen jouw perfecte match

Je moet wel vertrouwen op hun goede smaak.

© pixabay

Val je steeds op de verkeerde mannen? Laat je vriendinnen dan eens jouw perfecte match kiezen via de nieuwe datingapp Ship.

Ben je nog steeds op zoek naar je prins op het witte paard, maar is het enige paard dat je de laatste tijd tegenkwam dat van Sinterklaas? Slaag je erin om steeds de foute mannen te kiezen of staat je liefdesleven op een bijzonder laag pitje omdat je gewoon geen tijd hebt om mister perfect te ontmoeten? Herken je jezelf in deze zaken, dan hebben we bijzonder goed nieuws voor je!

Er bestaat sinds kort een datingapp Ship waarbij je vriendinnen de matchmakers mogen spelen. Je hoeft zelf niks, nada, nougatbollen te doen. Just sit back and relax. Je girl squad liket profielen, begint conversaties en regelt een date voor je. Het enige waar jij voor moet zorgen, is dat je op de afspraak verschijnt.

Je geeft best op voorhand even mee aan je crew wat je precies zoekt in een partner, zodat ze gericht op jacht kunnen gaan. Voor de rest is het hopen dat je vrienden een goede smaak hebben. Spannend! Wie de touwtjes toch liever zelf in handen heeft, kan meepraten over de gekozen matches of gewoon zélf swipen op de app.

Voorlopig nog niet verkrijgbaar in België

Is je bff al een hele tijd van ‘t straat en zou haar vriend er niet echt mee kunnen lachen als ze plots weer op een datingapp zit – ook al is het enkel en alleen om jou te helpen – dan kan ze zich ook inschrijven als ‘not single’ op Ship. Zo kan ze jou toch aan de man van je dromen helpen, zonder zelf liefdesverklaringen te krijgen.

Helaas is er ook wat slecht nieuws, want de dating app is voorlopig nog niet verkrijgbaar bij ons in België. Je zal in afwachting dus nog even je smartphone aan je vrienden moeten doorgeven zodat zij kunnen swipen door de Tinderprofielen. Een knappe blind date voor je regelen of je voorstellen aan die ene lekkere collega van hen, mag natuurlijk ook altijd.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.