Home Lifestyle AHA: dankzij dit trucje zou een condoom veel aangenamer voelen voor een...

AHA: dankzij dit trucje zou een condoom veel aangenamer voelen voor een man

Gedaan met het belachelijke 'Een condoom voelt gewoon niet goed'-excuus.

condoom
© Getty

Als we sommige mannen moeten geloven, zorgt een condoom ervoor dat ze absoluut niets meer voelen tijdens de seks en dat het dus totaal onmogelijk wordt om klaar te komen. En dan zijn wij de dramaqueens, nietwaar? Gedaan met hun gezever: de Amerikaanse Maureen Miller, een doctor die zich specialiseert in seksonderzoek, heeft de oplossing.

Niemand vindt het geweldig om een passioneel moment te stoppen om een condoom aan te doen, maar een soa oplopen en een ongewenste zwangerschap uitlokken klinken toch nog net iets onaantrekkelijker. Trucjes om de ervaring aangenamer te maken, in dit geval voor de man, zijn dan ook altijd welkom. Dr. Maureen Miller komt met een manier om het gevoel van rubber rond z’n edele deel iets fijner te maken voor de man. En het is heel simpel.

Volgens Miller moeten mannen gewoon één druppeltje glijmiddel op waterbasis in het condoom doen voor ze het aantrekken. Volgens de onderzoekster zeggen mannen verbaasd te zijn over hoeveel beter dat voelt. Opgepast: gebruik enkel glijmiddel op basis van water, en slechts één druppeltje ervan. Glijmiddel op basis van olie of siliconen kan er immers voor zorgen dat het condoom sneller gaat scheuren. Een te grote hoeveelheid kan het dan weer doen afglijden. Enjoy!

Meer sekstips: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.