Home Lifestyle Colorstrology: ontdek welke kleur het beste past bij jouw geboortedag

Colorstrology: ontdek welke kleur het beste past bij jouw geboortedag

Elke dag staat voor een specifieke kleur en kan veel over een persoon vertellen!

Astrologe Michele Bernhardt is ervan overtuigd dat kleuren kracht hebben. In haar boek stelt ze het begrip ‘colorstrology‘ voor, waarbij ze aan elke dag van het jaar een kleur heeft toegewezen. De kleur die bij jou geboortedag hoort, past volgens haar het beste bij jouw innerlijke zelf.

Een Amerikaanse astrologe, Michele Bernhardt, heeft een boek geschreven dat kleuren en horoscopen met elkaar linkt. Horoscopen zijn razend populair en worden uit nieuwsgierigheid zelfs gelezen door mensen die er niet echt in geloven. Bovendien hebben we allemaal wel een lievelingskleur, dus een mix van de twee is voor veel mensen intrigerend om te ontdekken.

Michele heeft de kleurencodering gebruikt van Pantone om een catalogus te maken voor alle dagen van het jaar, waarbij ze aan elke dag een specifieke kleur heeft toegewezen. Deze ‘colorstrology‘ is een gids om de kleur te vinden die het beste past bij iemands innerlijke zelf.

In haar boek ‘Colorstrology: What Your Birthday Color Says about You’  staan de verschillende tinten per dag uitgelegd, maar hier vind je alvast een overzicht van de maanden. Benieuwd wat de kleur van jouw geboortemaand zegt over jou?

1 / 12
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
Januari
Januari

Februari
Februari

Maart
Maart

April
April

Mei
Mei

Juni
Juni

Juli
Juli

Augustus
Augustus

September
September

Oktober
Oktober

November
November

December
December

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.