Home Lifestyle YAY: laat je cocktails aan huis leveren door pop-upbar Caffè Torino

YAY: laat je cocktails aan huis leveren door pop-upbar Caffè Torino

Bestellen kan in Antwerpen, Gent, Brussel en Luik.

shutterstock

Zin in een cocktail, maar geen zin om uit je luie zetel te komen? Geen probleem, want pop-upbar Caffè Torino levert vanaf donderdag tot en met 10 november je favoriete drankje aan huis.

De zomer is officieel voorbij, maar het zonnetje schijnt en de temperatuur blijft erg aangenaam. Het is dus het ideale weer om te genieten van een lekkere cocktail. De place to be daarvoor is Caffè Torino. De pop-upbar opent morgen voor de derde keer haar deuren in Antwerpen, dit keer op de Oude Koornmarkt. Je kan de hotspot tot en met 10 november bezoeken.

Livestream

Nieuw dit jaar is dat je niet per se helemaal naar Antwerpen hoeft te gaan om te genieten van een cocktail. Je kan ook gewoon thuis vanuit je luie zetel je favoriete drankje bestellen. Via de livestream kan je bovendien volgen hoe de barman je drankje in elkaar flanst. Yum!

Woon je in Antwerpen, dan kan je de hele periode waarin Caffè Torino open is – behalve op de openingsdag morgen – genieten van die bijzondere thuislevering. Gentenaren kunnen er van 24 oktober tot 27 oktober beroep op doen, in Brussel is dat mogelijk van 7 tot 10 november en in Luik van 31 oktober tot 3 november. In elke stad geldt dat van woensdag tot zaterdag.

Meer info vind je hier. Santé!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.