Home Lifestyle Food GIMME: Nederlandse webshop verkoopt chocoladeletters met een vleugje alcohol

GIMME: Nederlandse webshop verkoopt chocoladeletters met een vleugje alcohol

Of verras je lief met een extreme 'Strafletter'.

Chocoladeletters
© Instagram: @jaminonline

Sinterklaas strandt dit weekend in ons land en dus is het hoog tijd om ons schoentje op te poetsen en te (laten) vullen met lekkers. Bovenaan ons wenslijstje: de chocoladeletters met een vleugje alcohol van de Nederlandse snoepwinkel Jamin.

Een Nederlandse traditie die wij maar al te graag overnemen: een heerlijke chocoladeletter met Sinterklaas. En die worden met de jaren gekker en gekker. Zo verwent de Nederlandse snoepwinkel Jamin ons deze sintperiode met chocoladeletters gevuld met jouw favoriete alcoholische drankjes. Zo kan je kiezen uit Energy Vodka, Whiskey-Karamel, Rum-Cola, Baileys en Licor 43 en betaal je € 7,50 per letter.

Chocoladeletters met alcohol

Wie stout is, krijgt letters…

Toch niet zo’n fan van de combinatie chocolade en alcohol? Dan kan je snoepen van chocoladeletters met crème brûlée, discodip, strawberry cheesecake of knettersuiker, bijvoorbeeld. Je lief verrassen? De ‘Strafletter‘ past perfect in het schoentje van degene die jij wel eens terug zou willen pakken. Welke smaak ie precies heeft, is niet bekend, maar hij belooft volgens de website ‘heel extreem‘ te zijn. Benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.