Home Lifestyle Film ‘Chicken Run 2’ zou eindelijk in preproductie zijn en wij kunnen niet...

‘Chicken Run 2’ zou eindelijk in preproductie zijn en wij kunnen niet wachten op het vervolg

Vermoedelijk zou de sequel volgende zomer in de zalen verschijnen.

chicken run
© Aardman Animations

Was jij als kind grote fan van de film ‘Chicken Run’? Dan heb je geluk, want het vervolg is eindelijk in preproductie. De sequel zelf werd vorig jaar al aangekondigd, maar nu krijgen we ein-de-lijk een update over de status van de vervolgfilm.

In april 2018 bevestigde Aardman Animations dat ‘Chicken Run’ een vervolg zou krijgen. In de originele film, die uitkwam in 2000, was het de haan Rocky die een groepje kippen probeerde te redden van de dood. Alleen stopt het verhaal daar niet. ‘Rocky & Ginger komen terug. Wij zijn verheugd dat we kunnen aankondigen dat we aan een vervolg van “Chicken Run” werken’, klonk het toen in een tweet.

Een exacte releasedatum werd er door de makers nooit gegeven, maar na de release van ‘Shaun the Sheep Movie: Farmageddon’ zou ‘Chicken Run 2’ aan de beurt zijn. Een statement dat lijkt te kloppen, want het vervolg zou officieel in preproductie zijn. Al kan het dan nog een tijdje duren vooraleer de sequel eindelijk in de zalen verschijnt.

De originele film was goed voor zo’n 224 miljoen dollar en kon rekenen op een echte sterrencast. Momenteel is het echter nog niet duidelijk of onder andere Mel Gibson ook nu te horen zal zijn. Wie wel zullen terugkeren, zijn de schrijvers van het verhaal. Zo nemen Karey Kirkpatrick en John O’Farrell opnieuw de screenplay voor hun rekening.

Meer films om te zien: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.