Home Lifestyle Move over, ‘Chernobyl’: Netflixserie ‘Dark’ is de nieuwe populairste serie

Move over, ‘Chernobyl’: Netflixserie ‘Dark’ is de nieuwe populairste serie

De Duitse serie heeft veel weg van 'Stranger Things'.

Vorige maand verbaasde de nieuwe HBO-serie ‘Chernobyl’ ons met een schitterende verhaallijn en een torenhoge score op IMDB. Ze werd bekroond tot meest populaire serie ooit, maar dat succes was van korte duur, want het tweede seizoen van de Netflixserie ‘Dark’ heeft de HBO-serie van de troon gestoten. Dat maakt van ‘Dark’ de populairste serie van het moment.

Het tweede seizoen van ‘Dark’ is sinds 21 juni te zien op Netflix en wierp meteen haar vruchten af. Het eerste seizoen van de Duitse thrillerserie verscheen in 2017 en kreeg toen ook al heel wat lovende kritiek. Het lijkt er nu alleen maar beter op te worden, want de reeks is intussen al vaker bekeken dan de geliefde serie ‘Chernobyl’. Het is dus de populairste kijkoptie van het moment.

De serie speelt zich af in het Duitse stadje Winden en heeft veel weg van ‘Stranger Things’. Na de verdwijning van een kind starten vier families met een onderzoek en gaan zo op een adembenemende tijdreis. Eentje voor op je lijstje, dus!

De maker van ‘Dark’, Baran bo Oda, was blij met het resultaat van het tweede seizoen en deelde meteen op Instagram hoe fier hij was. Eerlijk? Wij zijn ook een beetje verbaasd dat de serie het nóg beter doet dan ‘Chernobyl’. ‘Dark’ is dus veelbelovend!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.