Home Lifestyle ZIEN: James Corden nam een ‘Carpool Karaoke’ op met de ‘Friends’-cast

ZIEN: James Corden nam een ‘Carpool Karaoke’ op met de ‘Friends’-cast

Drie keer raden welk nummer ze zongen...

carpool-karaoke-friends
© CBS

Courteney Cox liet al weten dat de ‘Friends’-reünie geen vervolg zal krijgen, maar James Corden zorgt er nu toch voor dat de legendarische reünie nog een kleine spin-off krijgt. Tijdens zijn ‘The Late Late Show with James Corden’ deelde hij nog een aantal niet uitgezonden beelden, waaronder een ‘Carpool Karaoke’ met de cast.

Dinsdagavond 1 juni 2021 zal voor altijd in ons geheugen gegrift staan, want toen werd de langverwachte en vooral nostalgische ‘Friends’-reünie bij ons uitgezonden. Terwijl Phoebe, Chandler, Ross, Monica, Joey en Rachel als vanouds samen op bank zaten, werd de reünie – tot grote frustratie van een aantal critici – aan elkaar gepraat door James Corden. Voordat die reünie plaatsvond, mocht James zijn helden al eens ontmoeten. Meer zelfs: hij pikte Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry met een golfkarretje op om naar de set te rijden.

Zingen én klappen

En James zou James natuurlijk niet zijn als hij van de gelegenheid geen gebruikmaakte om een niet zo bescheiden karaoke te organiseren. ‘Dit heb ik altijd al willen doen’, lacht Courteney. Om het geheel nog nostalgischer te maken, liet hij de vrienden ‘I’ll be there for you’ van The Rembrandts zingen en, jawel, op het juiste moment klappen! Tijdens de rit vertellen een geëmotioneerde David en Jennifer ook nog hoe het voor hen voelde om weer met z’n allen op de set te staan: heel emotioneel.

James deelde gisterenavond wat misschien wel de meest iconische (en meest korte) ‘Carpool Karaoke’ uit de geschiedenis van ‘The Late Late Show with James Corden’ is. Na de karaoke zien we ook nog hoe hij de set inspecteert en het niet kan laten om hier en daar een mopje te maken over het toch wel vintage interieur. ‘Het is de eerste keer dat ik dit zie. Ik ben heel enthousiast, maar probeer mijzelf in te houden’, lacht hij wanneer hij Central Perk binnenwandelt en zich bij de vrienden vervoegt – alsof hij ze al jaren kent! – om nog een aantal vragen te stellen. We jealous! De volledige video kan je hieronder bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: