Home Lifestyle Dieren Er bestaan nu bruidsmeisjesjurken voor je hond en wij weten niet wat...

Er bestaan nu bruidsmeisjesjurken voor je hond en wij weten niet wat denken

Yay or nay?

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en heb je nog een plekje vrij in je bruidmeisjesclubje? Je kan nu ook je favoriete viervoeter mee naar het altaar nemen want de Etsy-shop The Posh Paws Company komt met bruidsmeisjesjurken voor je hond. Euh, wat?

Wij weten niet of we een gat in de lucht moeten springen of in een hoekje moeten kruipen om te huilen maar voor wie er altijd van gedroomd heeft om zijn trouwe viervoeter deel uit te laten maken van zijn huwelijk hebben wij heel goed nieuws. De Britse Etsy-shop The Posh Paws Company komt namelijk met bruidsmeisjesjurken voor je hond zodat Fifi aan je zijde kan staan als je het ja-woord geeft.

Satijnen baljurk

Want ja, als je  je hondje meeneemt naar het altaar moet hij of zij op z’n minst iets gepast hebben om aan te doen. En als een schattig, subtiel strikje niet volstaat kan je vanaf nu dus all the way gaan met een satijnen baljurk. Meer nog, de jurk komt er in 12 verschillende kleuren dus welk kleurenpalet je ook gekozen hebt voor jouw bruiloft, er zal ongetwijfeld een passend outfitje voor je viervoeter te vinden zijn. Prijzen beginnen vanaf € 72, afhankelijk van de grootte van je hond. Wat denk je: yay or nay?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.