Home Lifestyle Body WAUW: je kan nu een borduurwerkje van je echo laten maken

WAUW: je kan nu een borduurwerkje van je echo laten maken

Een wondermooie herinnering.

© Instagram: @catchtheinspiration

Ben je zwanger en wil je die eerste echo op een originele manier vereeuwigen? De Duitse Veselka Bulkan maakt schattige borduurwerkjes voor kersverse ouders. En ze zijn prachtig!

Een van de mooiste manieren om je zwangerschap te vereeuwigen moet ongetwijfeld zo’n borduurwerkje van Veselka Bulkan zijn. Het is niet alleen een mooie herinnering aan jullie liefdeskind, het staat nog eens hip in je interieur ook. Bulkan maakt al vijf jaar schattige borduurwerkjes, maar pas vorig jaar vereeuwigde ze voor het eerst een echo in stof: toen ze zelf zwanger was van haar dochter Maya.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wondermooie herinnering

Het was de foto die ze achteraf deelde op haar Instagramaccount die ervoor zorgde dat kersverse ouders overal ter wereld zo’n prachtig borduurwerkje op hun kast wilden hebben. Jij denkt er ook zo over? Je bestelt je eigen borduursel op Bulkans website voor $ 300. Lijkt veel, maar als je weet dat ze er zo’n maand aan bezig is, en je dan een wondermooie herinnering hebt aan die fantastische tijd, is het dat meer dan waard, dachten wij zo.

Lees ook: