Home Lifestyle HUH? Boer Stephan mag vanavond geen drie, maar vier vrouwen meenemen naar...

HUH? Boer Stephan mag vanavond geen drie, maar vier vrouwen meenemen naar zijn boerderij

Het is de eerste keer in de geschiedenis van ‘Boer zkt Vrouw' dat een boer mag terugkomen op zijn beslissing.

© VTM

Het wonder is geschied: voor het eerst in de geschiedenis van het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’ mag een boer een extra vrouw uitnodigen op zijn boerderij. Wie het winnende lot heeft getrokken? Charlotte, een van de dames die een brief schreef aan boer Stephan.

Een unicum vanavond in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: na elf seizoenen van de show mag een boer voor het eerst in de geschiedenis van de reeks terugkomen op zijn beslissing en één iemand extra meenemen naar de boerderij, en die ligt niet in de buurt.

‘Liefde van zijn leven’

Het is horse man Stephan (33) die nog een extra kandidate op zijn boerderij mag verwelkomen. Hij kreeg de 25-jarige Charlotte na het keuzemoment maar niet uit zijn hoofd en wilde ook haar graag meenemen naar Alberta in Canada. Sarah, Evelien of Aline slecht nieuws brengen en afbellen, kon hij niet over zijn hart krijgen. Daarom besloten de programmamakers dat Stephan uitzonderlijk vier dames mag uitnodigen. ‘Want stel dat Charlotte de liefde van zijn leven is, wil ik het niet op mijn geweten hebben dat hij haar niet beter kan leren kennen’, benadrukte presentatrice An Lemmens.

Benieuwd naar hoe Stephan en zijn vier aanbidsters het er vanaf zullen brengen in Canada? ‘Boer zkt Vrouw wordt vanavond, zoals op elke maandagavond, om 20u35 uitgezonden op VTM.

Lees ook: