Home Lifestyle Koukleumen, opgelet: bij Blokker verkopen ze een elektrisch dekentje

Koukleumen, opgelet: bij Blokker verkopen ze een elektrisch dekentje

Nooit meer last van bevroren tenen!

Getty

Vandaag mag het dan nog wel 20 graden worden, maar we kunnen de koude temperaturen niet eeuwig ontlopen. Winter is coming en de koukleumen onder ons kunnen zich maar beter voorbereiden. Bij Blokker verkopen ze momenteel bijvoorbeeld een elektrisch dekentje dat nog goed van pas zal komen op al die koude herfst- en winteravonden.

De nazomer is vandaag nog heel eventjes in het land, maar lang zullen de koude avonden niet meer uitblijven. Op ons programma staan dan ook veel avondjes in de zetel in combinatie met een warme chocolademelk en onze favoriete film. Ons lievelingsdeken mag uiteraard ook niet ontbreken, maar heb jij het ondanks dat extra laagje bovenop je toch nog vaak koud? Dan hebben wij dé oplossing voor jou.

Nooit meer bevroren tenen

In plaats van de verwarming een graadje hoger te zetten, kan jij je gewoon verwarmen met de hulp van een elektrisch dekentje. Bij Blokker hebben ze er momenteel alvast eentje in stock. Het hebbeding voelt superzacht aan en is daarnaast ook heel praktisch. Het Medisana Elektrisch Deken heeft namelijk twee verschillende standen. De eerste stand is ideaal wanneer je het koud hebt en snel wil opwarmen. De andere stand is iets zachter en is dan weer perfect voor langdurig gebruik.

deken

Je kan het item shoppen zowel op de website als in de winkels van Blokker en dit voor 39,95 euro.

Meer leesvoer over de herfst:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.